Alle Justin Bieber-nummers en -albums: een volledige lijst

Inhoud

Justin Bieber is een van de populairste zangers ter wereld. Hij heeft verschillende albums en singles uitgebracht die over de hele wereld hits zijn geworden. Hier is een complete lijst van alle nummers en albums van Justin Bieber.

Ben jij een Justin Bieber-fan? Zo ja, dan zul je dol zijn op deze complete lijst met alle nummers en albums van Justin Bieber. Van zijn vroege hits als 'Baby' en 'Boyfriend' tot zijn meer recente releases als 'What Do You Mean?' en 'Love Yourself', hier vind je alle nummers en albums van Justin. Bovendien kun je ook enkele van zijn samenwerkingen met andere artiesten bekijken, zoals Lilith Dabin-teksten En Hemel Kane Brown .justin bieber-nummers en -albums

Inhoud

  • Justin Bieber-albums
  • Justin Bieber-singles
  • Justin Bieber-samenwerkingen

Justin Bieber-albums

Justin Bieber heeft vijf studioalbums uitgebracht, Mijn Wereld 2.0 (2010), Onder de maretak (2011), Geloven (2012), Doel (2015), en Veranderingen (2020). Hij heeft ook twee verzamelalbums uitgebracht, Tijdschriften (2013) en Het beste (2020).

Mijn Wereld 2.0

My World 2.0 is het debuutstudioalbum van Justin Bieber, uitgebracht in 2010. Het bevat de hitsingles 'Baby' en 'One Time'. Het album werd drievoudig platina gecertificeerd in de VS en Canada.

Onder de maretak

Under the Mistletoe is het tweede studioalbum van Justin Bieber, uitgebracht in 2011. Het bevat de hitsingles 'Mistletoe' en 'Santa Claus Is Coming to Town'. Het album werd dubbel platina gecertificeerd in de VS en Canada.

Geloven

Believe is het derde studioalbum van Justin Bieber, uitgebracht in 2012. Het bevat de hitsingles 'Boyfriend' en 'Beauty and a Beat'. Het album werd drievoudig platina gecertificeerd in de VS en Canada.

Doel

Purpose is het vierde studioalbum van Justin Bieber, uitgebracht in 2015. Het bevat de hitsingles 'What Do You Mean?' en sorry'. Het album werd drievoudig platina gecertificeerd in de VS en Canada.

Veranderingen

Changes is het vijfde studioalbum van Justin Bieber, uitgebracht in 2020. Het bevat de hitsingles 'Yummy' en 'Intentions'. Het album werd platina in de VS en Canada.

Justin Bieber-singles

Justin Bieber heeft verschillende singles uitgebracht die over de hele wereld hits zijn geworden. Enkele van zijn meest populaire singles zijn 'Love Yourself', 'Sorry', 'What Do You Mean?', 'Baby' en 'One Time'.

Justin Bieber-samenwerkingen

Justin Bieber heeft met verschillende andere artiesten samengewerkt aan liedjes. Enkele van zijn meest populaire samenwerkingen zijn 'Where Are Ü Now' met Skrillex en Diplo, 'I'm the One' met DJ Khaled en 'Cold Water' met Major Lazer.

Conclusie

Justin Bieber is een van de populairste zangers ter wereld. Hij heeft verschillende albums en singles uitgebracht die over de hele wereld hits zijn geworden. Dit artikel bevat een volledige lijst van alle nummers en albums van Justin Bieber. Voor meer informatie bezoek Justin Bieber-muziek En Aanplakbord .

FAQ

  • Q: Hoeveel albums heeft Justin Bieber uitgebracht? A: Justin Bieber heeft vijf studioalbums, twee verzamelalbums en verschillende singles uitgebracht.
  • Q: Wat zijn enkele van de populairste singles van Justin Bieber? A: Enkele van de meest populaire singles van Justin Bieber zijn 'Love Yourself', 'Sorry', 'What Do You Mean?', 'Baby' en 'One Time'.
  • Q: Wat zijn enkele samenwerkingen van Justin Bieber? A: Justin Bieber heeft met verschillende andere artiesten samengewerkt aan liedjes. Enkele van zijn meest populaire samenwerkingen zijn 'Where Are Ü Now' met Skrillex en Diplo, 'I'm the One' met DJ Khaled en 'Cold Water' met Major Lazer.

Justin Bieber-albums en singles

Album Jaar Alleenstaanden
Mijn Wereld 2.0 2010 Schat, een keer
Onder de maretak 2011 Maretak, de kerstman komt naar de stad
Geloven 2012 Vriendje, schoonheid en een beat
Doel 2015 Wat bedoel je sorry
Veranderingen 2020 Lekker, voornemens
NF - Achtervolging (Demo) Ft. Mikayla Sippel | Songtekst Betekenis & liedrecensie

NF - Achtervolging (Demo) Ft. Mikayla Sippel | Songtekst Betekenis & liedrecensie

De tekst van 'Chasing (Demo)' ft. Mikayla Sippel gaat over NF's worsteling met depressie en angst. Hij vertelt hoe hij een uitweg probeert te vinden uit zijn duistere gedachten, maar hij lijkt er niet aan te kunnen ontsnappen. Hij vertelt ook hoe hij heeft geprobeerd een manier te vinden om gelukkig te zijn, maar hij lijkt die niet te kunnen vinden. Het nummer is een krachtig en emotioneel nummer dat spreekt over de strijd van geestelijke gezondheid.

Lees Verder
Billie Eilish & Khalid's 'Lovely' - Tekstoverzicht en betekenis

Billie Eilish & Khalid's 'Lovely' - Tekstoverzicht en betekenis

'Lovely' van Billie Eilish en Khalid is een lied over de strijd van jonge liefde en de pijn van een gebroken hart. Het nummer werd uitgebracht in 2018 en werd al snel een favoriet bij fans. Het nummer wordt geprezen om zijn betekenisvolle teksten en zijn impact op de muziekindustrie.

Lees Verder