6ix9ine en Bobby Shmurda droppen nieuwe muziekvideo 'STOOPID'

Inhoud

6ix9ine en Bobby Shmurda droppen nieuwe muziekvideo 'STOOPID' 6ix9ine en Bobby Shmurda hebben hun nieuwe videoclip 'STOOPID' uitgebracht en die maakt nu al furore. Lees hier onze recensie van het nummer en de tekst.

6ix9ine en Bobby Shmurda hebben hun nieuwe videoclip 'STOOPID' uitgebracht en die maakt nu al furore. Het nummer is een samenwerking tussen de twee artiesten en het wordt zeker een hit. In dit artikel bekijken we het nummer en de songtekst en bekijken we de videoclip.

Het lied en zijn tekst

Het nummer 'STOOPID' is een keihard rapnummer met zowel 6ix9ine als Bobby Shmurda. De teksten zitten vol opschepperij en opschepperige rijmpjes, terwijl beide artiesten rappen over hun succes en rijkdom. Het refrein van het nummer is pakkend en gedenkwaardig, en het zal zeker na één luisterbeurt in je hoofd blijven hangen.

Rappers 6ix9ine en Bobby Shmurda hebben hun nieuwe videoclip 'STOOPID' gedropt en die maakt nu al furore. De video toont de twee rappers in verschillende omgevingen, van een club tot een rooftop, en laat hun unieke stijlen zien. Het nummer is een keiharde knaller die mensen zeker in beweging zal krijgen. Fans van beide artiesten zullen dol zijn op deze nieuwe samenwerking en de video zal zeker een hit worden. Bekijk de video De muziekvideo

De videoclip voor 'STOOPID' is net zo flitsend en extravagant als het nummer zelf. De video bevat zowel 6ix9ine als Bobby Shmurda in verschillende weelderige omgevingen, van een landhuis tot een jacht. De video bevat ook een aantal cameo's van andere artiesten, waaronder Lil Baby en Quavo.

De video zit vol felle kleuren en flitsende beelden, waardoor het een genot is om naar te kijken. De video bevat ook een aantal indrukwekkende choreografieën, terwijl zowel 6ix9ine als Bobby Shmurda hun dansmoves laten zien. Over het algemeen is de video een geweldige aanvulling op het nummer en het wordt zeker een hit.

Onze recensie

Al met al vinden we 'STOOPID' een geweldig nummer en een nog betere videoclip. Het nummer zit vol opschepperij en opschepperij, en de teksten zijn slim en gedenkwaardig. De videoclip is flitsend en extravagant, en het wordt zeker een hit. We raden je ten zeerste aan om het nummer en de bijbehorende videoclip te bekijken.

FAQ

  • Wie zijn 6ix9ine en Bobby Shmurda?
    6ix9ine en Bobby Shmurda zijn twee populaire rappers uit de Verenigde Staten. 6ix9ine is een rapper uit New York die bekend staat om zijn controversiële teksten en capriolen, terwijl Bobby Shmurda een rapper uit Brooklyn is die bekend staat om zijn hitsingle 'Hot N*gga'.
  • Waar gaat het nummer 'STOOPID' over?
    Het nummer 'STOOPID' is een rapnummer met zowel 6ix9ine als Bobby Shmurda. Het nummer gaat over hun succes en rijkdom, en bevat verwijzingen naar geld, roem en succes.
  • Waar kan ik de videoclip van 'STOOPID' bekijken?
    De videoclip voor 'STOOPID' is te bekijken op YouTube. Je vindt de video ook op andere streamingdiensten zoals Apple Music en Spotify.

Conclusie

6ix9ine en Bobby Shmurda hebben hun nieuwe videoclip 'STOOPID' uitgebracht en die maakt nu al furore. Het nummer is een hardnekkig rapnummer met zowel 6ix9ine als Bobby Shmurda, en de teksten staan ​​vol opschepperij en opschepperige rijmpjes. De videoclip is flitsend en extravagant, en het wordt zeker een hit. We raden je ten zeerste aan om het nummer en de bijbehorende videoclip te bekijken.

Ga voor meer informatie over 6ix9ine en Bobby Shmurda naar Rollende steen , Aanplakbord , En Complex .

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

The Weeknd heeft altijd bekend gestaan ​​om zijn unieke mix van R&B, hiphop en popgeluiden. ‘Beauty Behind The Madness’ is geen uitzondering. Het album bevat een mix van alle drie de genres, met een paar verrassingen erin. Fans van het eerdere werk van The Weeknd zullen niet teleurgesteld worden.

Lees Verder
Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

De videoclip voor 'Little Red Wagon' werd geregisseerd door Trey Fanjoy en opgenomen in Nashville, Tennessee. De video toont Lambert die zingt en danst op verschillende locaties, waaronder een bar, een restaurant en een benzinestation. De video bevat ook cameo's van Lamberts echtgenoot, Brendan McLoughlin, en haar bandleden. De video heeft een klassiek countrygevoel en toont de kenmerkende stijl van Lambert.

Lees Verder