6ix9ine en Bobby Shmurda droppen nieuwe muziekvideo 'STOOPID'

Inhoud

6ix9ine en Bobby Shmurda droppen nieuwe muziekvideo 'STOOPID' 6ix9ine en Bobby Shmurda hebben hun nieuwe videoclip 'STOOPID' uitgebracht en die maakt nu al furore. Lees hier onze recensie van het nummer en de tekst.

6ix9ine en Bobby Shmurda hebben hun nieuwe videoclip 'STOOPID' uitgebracht en die maakt nu al furore. Het nummer is een samenwerking tussen de twee artiesten en het wordt zeker een hit. In dit artikel bekijken we het nummer en de songtekst en bekijken we de videoclip.

Het lied en zijn tekst

Het nummer 'STOOPID' is een keihard rapnummer met zowel 6ix9ine als Bobby Shmurda. De teksten zitten vol opschepperij en opschepperige rijmpjes, terwijl beide artiesten rappen over hun succes en rijkdom. Het refrein van het nummer is pakkend en gedenkwaardig, en het zal zeker na één luisterbeurt in je hoofd blijven hangen.

Rappers 6ix9ine en Bobby Shmurda hebben hun nieuwe videoclip 'STOOPID' gedropt en die maakt nu al furore. De video toont de twee rappers in verschillende omgevingen, van een club tot een rooftop, en laat hun unieke stijlen zien. Het nummer is een keiharde knaller die mensen zeker in beweging zal krijgen. Fans van beide artiesten zullen dol zijn op deze nieuwe samenwerking en de video zal zeker een hit worden. Bekijk de video De muziekvideo

De videoclip voor 'STOOPID' is net zo flitsend en extravagant als het nummer zelf. De video bevat zowel 6ix9ine als Bobby Shmurda in verschillende weelderige omgevingen, van een landhuis tot een jacht. De video bevat ook een aantal cameo's van andere artiesten, waaronder Lil Baby en Quavo.

De video zit vol felle kleuren en flitsende beelden, waardoor het een genot is om naar te kijken. De video bevat ook een aantal indrukwekkende choreografieën, terwijl zowel 6ix9ine als Bobby Shmurda hun dansmoves laten zien. Over het algemeen is de video een geweldige aanvulling op het nummer en het wordt zeker een hit.

Onze recensie

Al met al vinden we 'STOOPID' een geweldig nummer en een nog betere videoclip. Het nummer zit vol opschepperij en opschepperij, en de teksten zijn slim en gedenkwaardig. De videoclip is flitsend en extravagant, en het wordt zeker een hit. We raden je ten zeerste aan om het nummer en de bijbehorende videoclip te bekijken.

FAQ

  • Wie zijn 6ix9ine en Bobby Shmurda?
    6ix9ine en Bobby Shmurda zijn twee populaire rappers uit de Verenigde Staten. 6ix9ine is een rapper uit New York die bekend staat om zijn controversiële teksten en capriolen, terwijl Bobby Shmurda een rapper uit Brooklyn is die bekend staat om zijn hitsingle 'Hot N*gga'.
  • Waar gaat het nummer 'STOOPID' over?
    Het nummer 'STOOPID' is een rapnummer met zowel 6ix9ine als Bobby Shmurda. Het nummer gaat over hun succes en rijkdom, en bevat verwijzingen naar geld, roem en succes.
  • Waar kan ik de videoclip van 'STOOPID' bekijken?
    De videoclip voor 'STOOPID' is te bekijken op YouTube. Je vindt de video ook op andere streamingdiensten zoals Apple Music en Spotify.

Conclusie

6ix9ine en Bobby Shmurda hebben hun nieuwe videoclip 'STOOPID' uitgebracht en die maakt nu al furore. Het nummer is een hardnekkig rapnummer met zowel 6ix9ine als Bobby Shmurda, en de teksten staan ​​vol opschepperij en opschepperige rijmpjes. De videoclip is flitsend en extravagant, en het wordt zeker een hit. We raden je ten zeerste aan om het nummer en de bijbehorende videoclip te bekijken.

Ga voor meer informatie over 6ix9ine en Bobby Shmurda naar Rollende steen , Aanplakbord , En Complex .

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

De videoclip voor 'Instruction' is een levendige en energieke dansviering. Het bevat enkele van de beste dansers ter wereld, waaronder Les Twins, Jaja Vankova en meer. De video is geregisseerd door Emil Nava, die heeft gewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Ed Sheeran, Calvin Harris en Justin Bieber. De video speelt zich af in een magazijn en bevat een verscheidenheid aan verschillende dansstijlen, van hiphop tot hedendaags. De video is een visueel feest en zal je zeker aan het dansen krijgen.

Lees Verder
Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's nieuwe videoclip voor haar single 'Chun-Li' is een visueel feest van levendige kleuren en gedurfde fashion statements. De video is een viering van Nicki's rondingen en haar vertrouwen in haar eigen lichaam. De video is een eerbetoon aan het iconische Street Fighter-personage Chun-Li en toont Nicki in verschillende kostuums en omgevingen. De video is geregisseerd door Steven Klein en bevat een aantal cameo's van andere beroemdheden, waaronder 2 Chainz, Tyga en Future.

Lees Verder