5 Seconds of Summer - Gemakkelijker: recensie en betekenis van songteksten

Inhoud

Ontdek de betekenis achter 5 Seconds of Summer's hitsingle 'Easier' met onze uitgebreide songtekstreview en songbetekenisanalyse.

5 Seconds of Summer (5SOS) is een Australische poprockband die sinds hun debuut in 2011 furore maakt in de muziekindustrie. Hun nieuwste single, 'Easier', is een krachtig en emotioneel nummer dat weerklank vindt bij fans over de hele wereld. . In dit artikel bekijken we de tekst van 'Easier' en onderzoeken we de betekenis van het nummer.

5 seconden zomer makkelijker

Inhoud

  • Invoering
  • Vers 1
  • Refrein
  • Vers 2
  • Brug
  • Ander
  • Conclusie
  • FAQ

Invoering

'Easier' is de eerste single van het vierde studioalbum van 5SOS, KALM . Het nummer werd uitgebracht op 24 april 2020 en werd al snel een favoriet bij fans. Het nummer is een mid-tempo pop-rocknummer met een pakkend refrein en een emotionele boodschap. De tekst van 'Easier' onderzoekt het idee om een ​​giftige relatie los te laten en de kracht te vinden om verder te gaan.Vers 1

Het eerste couplet van 'Makkelijker' begint met de verteller die een relatie beschrijft die te moeilijk is geworden om te onderhouden. Hij erkent dat de relatie giftig is geworden en dat het tijd is om los te laten:

5 Seconds of Summer's nieuwste single, 'Easier', is een krachtig en emotioneel nummer dat spreekt over de strijd van een verbroken relatie. De tekst zit vol rauwe emotie en het nummer heeft een pakkende beat die je in een mum van tijd aan het meezingen bent. Het nummer spreekt over de moeilijkheid om iemand van wie je houdt los te laten, en de pijn die daarmee gepaard gaat. De teksten zijn eerlijk en oprecht, en het nummer zal zeker een hit worden. Voor meer geweldige songteksten en betekenissen, bekijk de tranen songteksten En zoals het ongeveer was .

'Het is niet gemakkelijk om te zeggen, maar ik moet doen wat het beste voor me is Je was niet goed voor mij, en het komt goed met me'

De verteller is vastbesloten om verder te gaan en een beter leven voor zichzelf te zoeken, ondanks de pijn van het uiteenvallen:

'Ik ga een manier vinden, ook al breekt mijn hart Ik ga een manier vinden, ook al scheurt het me uit elkaar'

Refrein

Het refrein van 'Makkelijker' is een opbeurende en krachtige boodschap van eigenliefde en veerkracht. De verteller is vastbesloten om een ​​manier te vinden om zijn leven gemakkelijker te maken, ondanks de pijn van het uiteenvallen:

'Het wordt makkelijker, makkelijker Het wordt een helderdere plek, een helderdere plek Het wordt een betere dag, een betere dag Wordt makkelijker, makkelijker”

Vers 2

In het tweede couplet van 'Makkelijker' reflecteert de verteller over de relatie en de lessen die hij heeft geleerd. Hij erkent dat de relatie niet gezond was en dat het tijd was om verder te gaan:

'Het is niet gemakkelijk om te zeggen, maar ik moet doen wat het beste voor me is Ik ga een manier vinden, ook al duurt het de hele nacht'

De verteller is vastbesloten om een ​​manier te vinden om zijn leven gemakkelijker te maken, ondanks de pijn van het uiteenvallen:

'Ik ga een manier vinden, ook al breekt mijn hart Ik ga een manier vinden, ook al scheurt het me uit elkaar'

Brug

De brug van “Easier” is een krachtig en emotioneel moment in het nummer. De verteller reflecteert op de pijn van het uiteenvallen en erkent dat het tijd zal kosten om te genezen:

'Het zal even duren, maar het komt wel goed Ik ga een manier vinden, ook al duurt het de hele nacht'

Ander

De outro van 'Makkelijker' is een krachtige en opbeurende boodschap van zelfliefde en veerkracht. De verteller is vastbesloten om een ​​manier te vinden om zijn leven gemakkelijker te maken, ondanks de pijn van het uiteenvallen:

'Het wordt makkelijker, makkelijker Het wordt een helderdere plek, een helderdere plek Het wordt een betere dag, een betere dag Wordt makkelijker, makkelijker”

Conclusie

5 Seconds of Summer's 'Easier' is een krachtig en emotioneel nummer dat resoneert met fans over de hele wereld. De tekst van het nummer onderzoekt het idee om een ​​giftige relatie los te laten en de kracht te vinden om verder te gaan. Het nummer is een opbeurende en krachtige boodschap van zelfliefde en veerkracht.

FAQ

Vraag Antwoord
Wie schreef het nummer 'Makkelijker'? 'Makkelijker' is geschreven door 5 Seconds of Summer, samen met Ali Tamposi, Louis Bell, Andrew Watt en Brian Lee.
Wat is de betekenis van 'Makkelijker'? Het nummer gaat over het loslaten van een giftige relatie en het vinden van de kracht om verder te gaan.
Wanneer werd 'Makkelijker' uitgebracht? 'Makkelijker' werd uitgebracht op 24 april 2020.

Ga naar voor meer informatie over 5 Seconds of Summer en hun muziek hun officiële website , hun YouTube-kanaal , En hun Instagram-pagina .

Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

'Fine By Me' is een mid-tempo R&B nummer waarin Brown zingt over een vrouw die niet in hem geïnteresseerd is. Ondanks haar gebrek aan interesse is Brown nog steeds tevreden met de situatie, terwijl hij zingt: 'Ik vind het prima, ik ga het gewoon in beweging houden.' Het nummer is een pakkend en vrolijk nummer dat zeker een hit zal worden bij fans.

Lees Verder
Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

De videoclip voor 'Write On Me' is een kleurrijke en levendige aangelegenheid. De video toont de groep die zingt en danst in verschillende omgevingen, waaronder een strand, een zwembad en een woestijn. De video bevat ook een verscheidenheid aan speciale effecten, waaronder slow motion en split-screen shots. De video is een viering van zelfexpressie en individualiteit, en de groep lijkt het naar hun zin te hebben.

Lees Verder